Forside Nyheder

Britisk tv-kanal tester allerede 4K


En unavngiven britisk tv-kanal overvejer angiveligt at begynde at sende materiale i 4K-opløsning. Vi kan næsten ikke vente!


 


En større britisk tv-kanal har allerede kig på 4K-teknologien, og undersøger hvordan forbrugerne tager imod den superhøje opløsning.


Træt af 720p og 1080i? Kan 1080p ikke engang få dig i stødet? Hvad så med 4K? Skal vi tro denne historie fra EngadgetHD, så er en unavngiven britisk tv-kanal allerede i gang med at undersøge om det giver mening, at omfavne den ekstrahøje opløsning.


En højtstående ansat hos tv-kanalen udtaler til EngadgetHD, at man i øjeblikket undersøger om forbrugere overhovedet kan se forskel på video i 4K-opløsning og materiale i 1080p.


EngadgetHD spekulerer, at der sandsynligvis er tale om Sky eller Virgin, og det giver god mening, da begge firmaer er kendt for at være først når der skal understøttes nye teknologier.


Vi ser allerede så småt receivere og projektorer, der understøtter 4K, og de første flad-tv er så småt også på vej. Nu mangler vi så bare, at Hollywood får fingeren ud og begynder at frigive Blu-ray-film i 4K-opløsning.

Annonce