Forside Nyheder

Foxconn: Vi har ikke sagt noget om Apples tv


Foxconn afviser, at man skulle have bekræftet Apples kommende flad-tv. Godt så?


 


Foxconn benægter, at firmats direktør, Terry Gou, skulle have bekræftet eksistensen af Apples måske kommende flad-tv.


I sidste uge var der rapporter ude om at Foxconns direktør Terry Gou, ved åbningen af en ny fabrik skulle have signaleret, at man var klar til at producere Apples kommende flad-tv.


Men det passer altså ikke. Det er i alt fald, hvad firmaets pressetjeneste nu meddeler. Foxconn siger, at direktøren hverken har bekræftet eller spekuleret om firmaets involvering i produktionen af nogen produkter overhovedet.


Flere kinesiske medier rapporterede ellers, at Hr. Gou havde fortalt, at firmaets fornyelige partnerskab med Sharp skyldtes en forventning om det kommende stuealter fra Apple.


Men nej, manden har ikke sagt noget om noget som helst. Og når PR-tropperne nu sættes i sving for at komme ud med det budskab, så må det selvfølgelig være sandt.


Forleden hørte vi, at Apple skulle have kig på at købe Loewe, men sidenhen kom Loewe ud afviste, at firmaet pt. forhandler med Apple. På den anden side, så er det jo ganske normal forretningspraksis at dementere sådanne oplysninger, hvis og når der er igangværende forhandlinger.

Annonce