Forside Nyheder

Google Glass: Næste skridt er kontaktlinser


Steve Lee er ansvarlig for produktudviklingen af Google Glass – Googles augmented reality-briller (Foto: Fast Company)


Måske skal du i fremtiden til at gå med kontaktlinser – også selvom du ikke behøver dem for at forbedre dit syn. Eller også kan de netop gøre dette. I hvert fald er manden bag Google Glass – Googles augmented reality-briller – ikke bange for at drømme om at stoppe den samme teknologi helt ind i øjet på dig.


Ifølge Steve Lee, der er produktchef på Google Glass-projektet, er der lang tid til vi når derhen. Det siger han i et interview med bladet Fast Company. Men produktchefen virker ret overbevist om, at Google vil nå denne fremtidsdrøm på et tidspunkt. “Det virker som en naturlig udvikling,” udtaler han.


Det vil måske også være smartere end at skulle rende rundt med de knapt så æstetiske briller, som Google hidtil har præsenteret, og som mange medier har spået til at skulle komme på gaden allerede i løbet af i år. Det afviser Steve Lee dog som værende “noget aggressiv timing.” Omvendt siger han også, at han ikke ville være en del af projektet, hvis det var en femårs-plan, så mon ikke 2013 lyder som et fornuftigt bud?


Forhåbentlig er brillerne lidt smartere – eller lavet om til solbriller – på det tidspunkt.

Annonce