Forside Nyheder

Kinect pas på – nu kommer Leap!


 


Sig farvel til mus, tastatur og touchskærme. Fremtidens betjening er dine hænder og bevægelser.


Leap kan være fremtidens Kinect. I sin nuværende form er det en lille USB-enhed der tilsluttes computeren (Windows 7/8 eller Mac OS X) og herefter registrerer bevægelser og overfører dem til styring af computeren.


Det sker ved at der dannes et tredimensionelt rum på 8 kubikfod imellem dig og skærmen, og indenfor det rum kan bevægelser registreres med millimeters nøjagtighed.


I demonstrationen her styres en computer, men i fremtiden kan det være hvad som helst. Forestil dig at det 3D rum der registrerer bevægelser er hele stuen, eller køkkenet, og så styres hele hjemmets elektronik, hvidevarer, lys, gardiner, alarmer, kommunikation og meget andet blot med hændernes bevægelse.


Den første udgave af Leap Motion, den til computere, ventes på markedet til efteråret. Den kan forudbestilles allerede nu til en pris af $70 plus porto. Det er ca. 485 kroner plus told, moms og importgebyrer.


Læs mere på: Leap Motion


Tjek også denne cool video der demonstrerer hvad Leap kan.


  


Annonce