Forside * Nyheder

Nu kan du hente Windows 8 Release Preview


Nu kan du hente Windows 8 Release Preview


Microsoft er tidligere end ventet klar med “Release Preview” af det kommende Windows 8.


Allerede i dag, kan du hente en gratis “før-premiere” version af Microsoft Windows 8. Operativsystemet der skal afløse det ellers populære Windows 7, og blande det bedste fra tablet og PC.


Turbo på, men ingen start


Windows 8 starter lyn hurtigt, og du bliver hurtigt mødt af den nye Metro brugerflade, der består af store klodser / ikoner med meget mere info.


Start menuen som du har lært at elske, er til gengæld væk, og selvom der p.t. findes måder at få den tilbage på, har Microsoft meldt ud, at den mulighed er væk i den endelige version af Windows 8


Produktet er i “tæt på klar” kvalitet, og har allerede høstet mange gode anmeldelser. Så hvis du er en modig sjæl, og bare må prøve det nyeste kan du allerede i dag hente Windows 8 hjem til din PC.


Har du mod på at installere, kan du hente Release Preview af Windows 8 her.


OBS: Det er vigtigt at vide, at det er en rejse på “enkeltbillet”, og fortryder du skal du reinstallere din nuværende Windows, eller genskabe det backup image du naturligvis har taget inden du installerer.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.