Forside * Nyheder

Nu kommer mobilerne med bøjelige skærme


Samsungs bøjelige skærme er nu klar til masseproduktion, og ordrerne vælter ind, siger bestyrelsesformanden for Samsung Electronics.


 


Vi tager imod kæmpe ordrer, siger bestyrelsesformanden for Samsung Electronics – leverancerne starter i løbet af efteråret.


Vi har set Samsungs bøjelige skærme på CES-messerne de sidste par år, men nu er teknologien endelig klar til at komme ud i den virkelige verden.


Det er i alt fald hvis vi skal tro denne historie fra oled-display.net, der citerer bestyrelsesmanden for Samsung Electronics, Kwon Oh-Hyun, for at sige, ordrerne vælter ind.


“Efterspørgselen fra vores kunder har været ganske betydelig,” siger han


Masseproduktionen går angiveligt i gang i løbet af tredje kvartal i år, og det betyder, at vi kan regne med at se produkter baseret på teknologien lige omkring årsskiftet.


De bøjelige skærme er baseret på OLED-teknologien, er ultratynde og har et meget lavt strømforbrug. Det forventes at OLED-skærme vil erstatte LCD som den mest benytte skærmteknologi indenfor de næste tre år.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.