Forside Nyheder

Nye features på vej til Nokia Drive


 


Det russiske website WP7forum.ru kan nu vise billeder af den næste version af den meget roste navigations-app fra Nokia, Nokia Drive.


Det russiske Windows Phone-website WP7Forum.ru har fået fingre i billeder og detaljer omkring den næste version af Nokia Drive. Sidstnævnte er, som det vil være visse Nokia-ejere bekendt, en GPS-navigationsapp, der bl.a. følger med firmaets Windows Phone-telefoner i Lumia-serien (den kan dog også med lidt behændighed installeres på visse andre Windows Phone-smartphones.) Til forskel fra mange andre apps i denne kategori, kan Nokia Drive dog lagre kort på telefonen, så man er uafhængig af mobildataforbindelsen.


Men den næste version af Nokia Drive (som Nokia viste en tidlig udgave frem af på Mobile World Congress i februar), kommer til at indeholde en række interessante features. For eksempel kan den lære af din kørestil og tilpasse visningen efter det, og du kan vælge et bestemt stykke vej, som app’en så viser trafiktætheden på via app’ens Live Tile (se billede til venstre.) På den måde kan man altså hurtigt se, om der er kø på ens favorit-rute. En tredje ny feature er muligheden for manuelt at justere ruten, hvis man kører forkert, i stedet for at app’en gør det automatisk.


Den indtil nu lidt mindre omtalte søster-app, Nokia Transport får også en heftig opdatering. Med denne app kan du navigere igennem den offentlige transport i stedet for vejnettet. I den næste version vil der i alt være understøttelse for 87 lande, så med lidt held vil man også kunne se, hvornår ens lokale busser og toge går i Danmark. Den nye version kan også vise dig, hvilke offentlige transportmuligheder, der er lige dér, hvor man befinder sig. Hvilket kan være praktisk, når man ikke lige ved, hvor det næste busstoppested er, eller hvilken metro-station, der er nærmest i en given storby.


Der er endnu ikke sluppet noget ud om, hvornår disse updates lander, men de versioner, WP7Forum.ru har fået fat i, ser ret færdige ud, så der kan ikke gå så længe.


 

Annonce