Forside Nyheder

Nye Loewe TV med farver på drengen


En af de mere kuriøse fødder til de nye Loewe TV er af porcelæn med indbygget vase!


 


Loewe Connect ID er seneste skud på stammen af livsstils-tv fra Loewe, og så fås de med porcelænsvase på foden!


ID står for ?Individual Design?, og det er netop kodeordet for Loewes tv-nyhed. Tælles det hele med, er der ikke mindre end 2.160 forskellige konfigurationsmuligheder med disse TV. Men så er det ikke farver alene, men alt omkring tunere, recorder, fod osv. osv.


Sæt din personlige stil i højsædet. Vælg mellem tv-ramme i sort eller hvid højglans, tv-kabinet i seks suveræne kulører, tre forskellige skærm-størrelser, med og uden indbygget DR+ harddisk. Dertil 30 forskellige placeringsløsninger.


Kabinettet strækker sig over hele bagsiden og omslutter rammen på undersiden, der giver plads til den stofbetrukne højttaler under skærmen.


Set fra siden minder den farvede profilen om et J, som hæfter sig omkring rammen. Connect ID er et TV der kan betragtes fra enhver vinkel. Kombineret med skjulte kabler og ledninger tager tv?et sig derfor lige så godt ud fritstående i rummet som monteret på væggen.


  


Bekend kulør


Kabinetfarverne i stof spænder fra klassikere i sort, hvid og sølv til modige og markante kulører i beige, grøn og orange. Vælg den nuance, som bedst falder i smag, og få et tv, der “bekender kulør”.


Connect ID fås med 30 forskellige placeringsløsninger ? til henholdsvis bord, væg og gulv. Loewe har desuden designet et særligt tableau, der fås i enten porcelæn eller nøddetræ, som fremhæver tv?ets udtryk og materialer.


Fås i skærmstørrelserne 32?, 40? og 46?


 


Pris og tilgængelighed


Loewe Connect ID vil være i butikkerne fra 1. juni.


De vejledende udsalgspriser starter fra kr. 14.999,-


 


Annonce