Forside Nyheder

Retina-displayet bankes af banen nu


 


LG har præsenteret verdens første 1080P smartphone display, med endnu højere pixel-tæthed end retina-displayet.


Vil du gerne se “Full HD” på smartphonen, uden at gå glip af så meget som en eneste pixel af original-filmen, så bliver det snart muligt. Altså hvis du sidder med lup foran LG’s nye display, for pixel-tætheden er højere end dine øjne umiddelbart kan registrere.


Det er verdens første 1080P display til smartphones, og skærmstørrelsen er 5″. Det er et LCD-display af skærmtypen AH-IPS (Advanced High Performance In-Plane Switching) som giver en god betragtningsvinkel.


Pixel-tætheden i displayet med opløsningen 1920×1080 pixels er 440 PPI (Pixels Per Inch). Det er 1,3 gange højere end forløberen som var et 4,5″ display med opløsningen 1280×720 pixels og en pixel-tæthed på 329 PPI.


Det “berømte” retina-display som Apple benytter i iPhone 4S er 326 PPI med en opløsning på 960×640 pixels. Så dette nye LG-display har hele 3,375 gange flere pixels.


Det nye LG-display dukker op i 2. halvdel af 2012. Men intet om hvilken smartphone der løber med premieren.

Annonce:
Forrige artikelFå DR NU på Windows Phone
Næste artikelGensyn med E.T. på blu-ray
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.