Forside Nyheder

Rygte: Apple viser TV-indmad på konference


 


Med Apples udviklingskonference WWDC tæt på, så lures der på hvad Apple vil have med af nyheder. Et af dem ser ud til at være indmaden til det nye TV – i form af et nyt TV OS.


Det er mandag d. 11. juni kl. 19 at Apples topboss Tim Cook går på scenen under Apples årlige udviklerkonference, for at afgive den traditionsrige keynote. Den keynote der har været brugt til mange nylanceringer igennem årene.


Men hvad vil årets WWDC, som udviklerkonferencen hedder, mon bringe af nyt ?


Hjemmesiden BGR fortæller nu, at de fra pålidelig kilde har erfaret at Apple vil vise deres nye TV OS frem. Altså den platform og det smart TV, som bliver indmaden i såvel Apple TV medieafspillere som det kommende Apple flad-TV.


Det virker logisk at bruge netop en udviklerkonference til det, da Apple nok håber at udviklerne herefter tager fat på at lave TV Apps også.


Altså tager arbejdshandskerne på, for at udvikle de første applikationer til Apples kommende flad-tv. Et TV som godt nok ikke er officielt endnu, men som senest Tim Cook har ladet forstå er et stort fokusområde for dem nu.


Husk også at vi har LIVE BLOG på recordere.dk i forbindelse med den keynote, hvor der er mulighed for at følge og debatere nyhederne den aften. Er du interesseret, så skriv dig på en email-underretning her.

Annonce