Forside Nyheder

Rygte: iPad mini er på vej


 


Rygtet om en ny og mindre iPad er set og hørt før, men nu skulle Apple være i gang med bestillingerne af de nødvendige komponenter.


CNet har lavet en oversigt over alle de rygter der har været fremme om en mindre IPad mini, og det er blevet til en del igennem årene. Faktisk dukkede de første op i august 2009.


Men så skulle der jo være god plads til endnu et, nemlig at Apple angiveligt er begyndt at bestille komponenterne til den. Det skriver CNet på baggrund af forskellige kilder.


Ifølge rygterne har Apple nu godkendt LG og Au Optronics som leverandører af LCD-panelerne. Der bliver angiveligt tale om en skærmstørrelse på omkring de 7″. TPK Holding og Chimei Innolux skal levere backlight-moduler.


Holder de rygter – og ordrer – så sigter Apple mod en produktion på i første omgang 6 millioner iPad mini, til levering fra 3. kvartal i år.


Mon vi vil se Apple-boss Tim Cook hive en mini-iPad frem på scenen i næste måned hvor den årlige Apple udvikler-konference afholdes? Det er i dagene 11. – 15. juni. En konference der traditionelt også benyttes af Apple til nye produktlanceringer, hardware som software.


Så WWDC2012, som den hedder, kunne fremvise iOS6 og en iPad Mini, sammen med nye tyndere MacBooks.

Annonce