Forside Nyheder

Rygte: Sådan ser Apples TV ud lige nu


Sådan ser prototyperne af Apple TV angiveligt ud lige nu. Mockup fra hjemmesiden Cult of Mac.


 


En velplaceret kilde beskriver prototyen af det nye Apple TV som en stor computermonitor med Siri og Airplay.


Selvom det nye TV fra Apple ikke ventes på gaden lige med det samme, så er der prototyper i omløb allerede nu. Disse bruges til at teste funktionalitet, indhold mv.


Nu er der sluppet en smule flere oplysninger ud om det kommende TV, hvis rygterne da ellers taler sandt. Det er hjemmesiden Cult of Mac der har talt med en “velplaceret” kilde om det nye TV fra Apple. Kilden ønsker ikke at stå frem officielt med navn.


Ifølge deres kilde så ligner det nye TV fra Apple deres computerskærme af Thunderbolt-typen. Det er LCD-skærme med LED bagbelysning, blot en del større end Apples største monitor på 27″ til Mac.


TV’et havde indbygget stemmekontrol via Siri samt iSight kamera for Facetime videoopkald. Så TV’et kan betjenes med stemmen, og kameraet kunne tracke et ansigt rundt i rummet. Så det var ikke nødvendigt at stå lige foran TV’et, men man kunne eksempelvis sidde i en sofa lidt længere væk og føre en videosamtale.


Under demonstrationen af det kommende TV blev Siri-assistenten anvendt til at starte et videoopkald via Facetime. Personen der demonstrerede det fortalte altså blot TV’et hvem der skulle ringes op, og så gik opkaldet igennem.


Men som med alle tidlige prototyper, så er der ingen garanti for at de ender som produkter på markedet. Undervejs i sådan en udviklingsproces kan der være flere designs og muligheder i spil.


Desværre afslørede demonstrationen intet om hvilket TV-indhold som de nye TV ventes at få.


Der er mange gæt på hvornår de nye TV fra Apple kommer, men flere og flere gætter på næste år.

Annonce