Forside Nyheder

Samsung udfordrer landets bedste app-udviklere


 


 


Hvem i Danmark er bedst til at lave en app til Galaxy Note? Samsung udfordrer landets app-udviklere og inviterer til Samsung App Challenge.


Samsung App Challenge en konkurrence om at lave den bedste Android-app til mobiltelefonen Galaxy Note og tabletten Galaxy Note 10.1. Vinderen får 15.000 euro og æren af at være den bedste app-udvikler i Danmark.


Samsungs Galaxy Note med den 5,3 tommer store skærm skiller sig i bogstavelig forstand ud fra mængden. Og i løbet af sommeren lanceres en endnu større model med en skærm på 10 tommer, nemlig Galaxy Note 10.1. Udover skærmstørrelsen adskiller de to Galaxy Note-modeller sig fra andre mobiltelefoner, takket være S Pen, der er en smart interaktiv pen, som man kan trykke, tegne og skrive med direkte på skærmen.


 Hvor praktisk og sjov Galaxy Note kan blive, skal nu også afgøres i en konkurrence. Samsung inviterer nemlig alle landets app-udviklere til Samsung App Challenge. Konkurrencen er åben for alle over 18 år bosat i Danmark. Både studerende, hobby-programmører, freelancere og iværksættere kan deltage.


Alle indsendte bidrag til konkurrencen vil blive bedømt af en jury. Den app, som juryen vurderer bedst udnytter Galaxy Notes skærmsstørrelse, S Pen funktionen, og som er bedst udført og designet, vinder førstepræmien på 15.000 euro. Og naturligvis æren af at være landets bedste app-udvikler.


Ansøgere, som vil deltage, skal sende deres bidrag senest d. 7. juli 2012. Mere information om konkurrencen samt tips og tricks, der er gode at kende til både før og under konkurrencen, kan findes her: http://www.samsungappchallenge.com

Annonce