Forside Nyheder

Smartphone-batteriet: Den næste killer app?


Mobiltelefon-websitet GSMarena er godt i gang med at teste Samsung Galaxy S III (Her på Recordere venter vi stadig på vores testeksemplar…)


De har dog allerede løftet sløret  for batterilevetiden, der er mere end respektabel. Hvis man udelukkende ser video på sin Galaxy S III, kan den faktisk konkurrere med iPad og andre tablets, hvilket ikke er normalt for en smartphone, hvor der slet ikke er den samme plads til batteriet. Ifølge GSMarena leverer Galaxy S III lige over 10 timers videoafspilning.


Den er også god på antallet af timer, du kan snakke i den, før den dør, taletiden er helt oppe på 10 timer og 20 minutter.


Til gengæld går det lidt værre med netsurf. Hvis man bare browser på nettet hele tiden, er dens levetid mere end halvanden time kortere end f.eks. iPhone 4S. I alt lige over fem timer.


Men GSMarena konluderer, at det 2100 mAh-batteri, der sidder i telefonen, gør sit arbejde godt. De giver smartphonen en score på 43 timer, der er den gennemsnitstid, de regner med, at du kan bruge den, før du skal lade den op. Det inkluderer blandt andet en times snak og netsurf om dagen.


Det tegner godt for en helt anden telefon, der ligesom Galaxy S III har fire kerner. Det er LGs Optimus 4X, som man næsten skulle tro var konfigureret til bare lige at være LIDT bedre end S III’eren. LG’eren har nemlig et batteri på 2150 mAh. Så vi bør kunne forvente nogenlunde samme batterilevetid på den – hvis ikke bedre.

Annonce