Forside Nyheder

Spotify hos Telia fra i dag


 


Fra i dag kan Telia kunder få adgang til musiktjenesten Spotify. Den bliver dog ikke gratis for alle kunder.


Mobilkunder hos Telia får nu adgang til musiktjenesten Spotify. Der er dog ikke en gratis omgang til alle kunder, men mulighed for rabat.  


?Vi tilbyder Spotify Premium gratis i alle vores dyrere produkter, Everything-abonnementerne, mens andre kan købe adgang til tjenesten for 79 kroner om måneden, hvilket er 20 kroner billigere, end det Spotify selv tager for det, hvis man køber direkte hos dem. Men fra i dag kan de fleste af vores kunder lytte med, hvis de vælger at få tjenesten aktiveret,? udtaler privatkunde-direktør i Telia, Christoph Nørgaard, til Mobilsiden.dk.


Der bliver mulighed for at prøve Spotify for Telia kunder. Frem til d. 1. juni er der tilmelding til en prøveperiode, hvor Spotify er gratis i hhv. 6 måneder for små abonnementer og 12 måneder for større abonnementer.


Mobil bredbånds-TV og erhvervskunder er ikke inkluderet i dette tilbud. En undtagelse er dog de helt store erhvervs-abonnementer.


Trafikken er dog ikke gratis, som hos konkurrenten TDC Play. Når der lyttes til musik på Spotify går datatrafikken ind over det normale forbrug.

Annonce