Forside Nyheder

Stofa: Lyngby-Brøndby til alle


 


Der er fyldt op på TV-kanalerne onsdag, når Superligaen afgøres. Det betyder at alle danskere kan se Lyngby-Brøndby på Stofa Web-TV.


Afslutningen i den danske Superliga har været en nervepirrende affære – og onsdag kommer der svar på de allersidste spørgsmål om placeringerne. Fokus er selvfølgelig på kampen om mesterskabet, men mon ikke Brøndbys store fanskare landet over er interesserede i at se, om de gul-blå fra Vestegnen kan holde OB bag sig – eller om et af dansk fodbolds flagskibe må slutte sæsonen af på den lidet flatterende plads lige over de to nedrykkere.


Samtidig har Lyngby chancen for at tage en sejr og et moralsk rygstød med sig ned i den næstbedste række.


Hos TV 2 Sport ligger rettighederne til tre af de sidste kampe – men da alle kampe spilles på samme tid onsdag klokken 20.00, er der selvfølgelig kun plads til at vise én af de kampe på TV 2 Sport. De to sidste kampe ville kun blive vist som en stream på TV 2 sport.dk.


“Derfor har vi besluttet at give Stofa muligheden for at vise kampen til deres kunder. Den spændende afslutning på årets turnering fortjener så mange seere som muligt”, forklarer kommunikationschef hos TV 2 Sport, Bo Andersen.


Hos Stofa har man takket ja til tilbuddet og viser kampen på Stofa Kanalen, som kan ses af alle Stofas kunder, der har et tv med DVB-C Tuner eller en Stofa boks. Kampen kan altså ses i morgen onsdag klokken 20.00 på Stofa Kanalen.


Men faktisk kan hele Danmark se kampen på Stofas WebTv. Det kræver blot en bredbåndsforbindelse og webtv.stofa.dk. Her skal der blot vælges “forsæt uden login”, hvorefter der er adgang til at se Stofa Kanalen og kampen.

Annonce