Forside Nyheder

TV 2 lancerer TV 2 Play


TV 2s nye tv-tjeneste på nettet, mobilen og tablets går i luften i dag på tv2play.dk. Tjenesten er dermed klar til den store sportssommer på TV 2.


Test-perioden er slut. TV 2 går i dag i luften med deres nye tv-tjeneste på nettet, TV 2 Play, hvor danskerne for første gang får adgang til alle TV 2s kanaler live og de mest populære programmer on demand. TV 2 Play erstatter Sputnik.


“TV 2 Play bliver stedet for alle de mange danskere, der gerne vil se TV 2s kanaler og programmer lige præcis når, hvor og hvordan det passer dem. Lanceringen i dag er et vigtigt, strategisk skridt for TV 2, hvor vi imødekommer efterspørgslen i markedet efter adgang til TV 2s indhold på flere platforme og på skæve tidspunkter”, siger Gregers Wedell-Wedellsborg, direktør for TV 2s digitale indhold.


TV 2 Play kombinerer live-tv med en on demand-tjeneste med både tv-programmer og film. På tv2play.dk og via applikationer til i første omgang iPhone og iPad kan abonnenter se hovedkanalen TV 2, TV 2 Zulu, TV 2 Charlie, TV 2 NEWS og TV 2 FILM. On demand-delen indeholder bl.a. spillefilm og tv-programmer, herunder et bredt udvalg af børneprogrammer.


“Vi har store forventninger til TV 2 Play og tror på, at et større udbud på flere platforme vil få endnu flere danskere til at se TV 2s kanaler og indhold via nettet. Vi har brugt de seneste uger på at teste TV 2 Play i en beta-version, og tilbagemeldingerne fra kunderne er positive, siger kommerciel chef for TV 2 Play”, Jan Færch, og fortsætter:


“Ud over et større udbud af live- og on demand-tv har vi arbejdet en del med design og navigation, og så introducerer vi en helt ny teknologi, der giver kunderne den bedste kvalitet, deres udstyr og forbindelse kan håndtere ? en teknologi, der virker på både små og store skærme. Så vi er klar til den store sportssommer med både EM i fodbold, Tour de France og OL i London, der naturligvis kan ses på TV 2 Play.”


Navnet TV 2 Play er valgt ud fra et ønske om at bakke op om play som et samlende begreb for næste generations tv-tjenester, som det er tilfældet f.eks. i Sverige. TV 2 Play, der afløser Sputnik, sælges til et månedligt abonnement på 119 kr. og bliver solgt både direkte hos TV 2 og via distributører. TV 2 tilbyder også et soloabonnement, hvor TV 2-hovedkanalen kan ses live på tv2play.dk for 19 kr. om måneden.


TV 2 Play er i første omgang tilgængelig på web, iPhone og iPad. Hurtigt efter følger udvalgte SMARTtv og flere platforme er på vej, bl.a. Windows og Android.


Se mere på tv2play.dk

Annonce:
Forrige artikelWaoo! giver fiberkunderne Viasat
Næste artikelSony Music Unlimited til Apple enheder
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.