Forside Nyheder

Waoo! giver fiberkunderne Viasat


Kunder hos TV-distributøren Waoo! får nu mulighed for at vælge mellem to forskellige TV-universer: Waoo!?s egne TV-programpakker og Viasats TV-programpakker.


Hidtil har nogle af energiselskabernes kunder kunnet få Viasat, mens andre ikke har kunnet. Produkter og services fra Waoo! leveres gennem 14 lokale energiselskaber. Og nu tilbydes alle Viasat og det endda på den samme tekniske platform.


TV-pakkerne kan købes hver for sig, og man kan kombinere dem på mange måder, enten indenfor Viasat?s programpakker eller indenfor Waoo!?s programpakker. Men er man feinschmecker, kan man også vælge at have både Viasat?s programpakker og Waoo!?s programpakker og på den måde få hele 212 forskellige TV-kanaler at vælge imellem.


For de Waoo!-kunder, der vælger en Viasat Stor Danmarks-Pakke, leveres on demand indhold gennem Viaplay.dk fra den 1. juni.

Annonce