Forside Nyheder

Windows 8 bliver billig…


Du kan slippe med lige under en Hund, hvis du køber en Windows 7-maskine nu og gerne vil opgradere til Windows 8, når den kommer. I hvert fald, hvis Microsoft Danmark vælger at følge med deres amerikanske moderfirma.


Fra Microsoft-hovedkvarteret i Redmond kommer der nu en håndsrækning til alle dem, der egentlig har brug for en ny computer nu, men som går og venter på at Windows 8 kommer ud. Fra 2. juni kan man roligt købe en Windows 7-maskine, for det vil derefter kun koste 15 dollar at opgradere licensen til Windows 8, hvilket kan gøres online. Og så får man endda Windows 8 Pro-udgaven, der f.eks. stadigvæk indeholder Windows Media Center, modsat de skrabede versioner.


Det er Windows-bloggeren Paul Thurrott, der har opsnappet informationerne sammen med en af sine ansatte. På billedet ovenfor er prisen ikke nævnt, Men Thurrott har fra troværdig kilde, at prisen bliver 15 dollar. Det er helt normalt, at Microsoft tilbyder billige opgraderinger lige før en ny udgave af Windows kommer på banen. Det nye i denne situation er, at Microsoft kun tilbyder at opgradere til Pro-versionen, hvilket tyder på, at den “almindelige” Windows 8 måske vil være mere skrabet end den “almindelige” Windows 7.


Vi har endnu ikke hørt noget fra Microsoft Danmark, men vi forventer at høre mere nyt om sagen i løbet af tirsdag.

Annonce