Forside Nyheder

Yamaha Aventage demonstration


 


Onsdag den 9. maj afholder Tape Connection et sær-arrangement med fokus på Yamaha’s Aventage serie af surround-receivere.


Invitationen lyder:


Yamaha er en af de absolut førende producenter af surround-receivere, og besidder en omfattende know-how inden for avanceret DSP processering af lyd. Aventage modellerne kombinerer den avancerede teknik med et forhøjet fokus på dét det hele drejer sig om: Lydkvalitet. Aventage modellerne benytter optimerede analoge lydkredsløb, og en forbedret kabinet-konstruktion som er med til at give komponenterne bedre arbejdsforhold – alt sammen medvirkende til en bedre lydkvalitet. Yamaha giver i øvrigt 3 års garanti på Aventage modellerne.


Yamaha’s ekspertise inden for DSP ses blandt andet ved at Yamaha har udviklet sin egen rumkorrektion, kaldet YPAO. Under demonstrationen gennemgår vi blandt andet RX-A 3010 modellens særlige YPAO R.S.C med Angle Measurement, som ikke blot måler højttalerens frekvensgang, men også vinklen til højttalerne, og tilpasser surround-processeringen efter dette. Dette kan give en bedre surround-effekt, når højttalerne i din stue ikke står præcist placeret som de ville være i et studie.


En anden ting du kan stifte bekendtskab med under arrangementet, er Yamaha’s velfungerende musikstreaming funktion. De fleste surround-receivere i dag har en netværks-funktionalitet, men få er så gennemførte og brugbare i praksis, som Yamaha’s. Vi demonstrerer bl.a. den lækre iOS/Android app, som bl.a. gør det muligt at streame trådløst fra telefonen til receiveren (også fra Android telefoner og tablets), og hvor nemt du kan få lyd i flere rum ved hjælp af Aventage receiverne.


Arrangementet finder sted i butikken på Europaplads 6 i Århus, onsdag den 9. maj kl. 18.00. Der er begrænset antal pladser, tilmelding kan foretages ved at sende en mail til [email protected].

Annonce