Forside Nyheder

Apple vil stoppe Galaxy S III på grund af S Voice


 


Apple har tilføjet Galaxy S III til de Samsung-produkter, de forsøger at få forbudt i USA. Hovedproblemet er den virtuelle assistent S Voice, som Apple synes minder meget om deres egen Siri.


Som flere medier, inklusive Recordere, observerede, da Samsung viste Galaxy S III frem i London, så minder S Voice ret meget om Siri. S Voice er Samsungs talekommando-funktion i Galaxy S III, der svarer igen på samme måde som Apples virtuelle assistent, har samme form for “humor” og hvor ikonerne endda minder om Apples.


På en telefon, hvor Samsung har gjort alt for at adskille sig fra Apples design på grund af de mange retssager selskaberne imellem, er det besynderligt, at en enkelt funktion ligner så meget. Det synes Apple også, og derfor har nu tilføjet Galaxy S III til en fogedforbudssag, der ellers primært gik på Nexus-smartphonen. I sagen forsøger Apple nu at få stoppe salget af Galaxy S III i USA, før den overhovedet er landet i butikkerne.


Verden over er Galaxy S III, efter hvad rygterne siger, forudbestilt i mere end ni millioner eksemplarer, så der er en del mennesker, der bliver kede af det, hvis Apple lykkes med deres forehavende. Samsung har dog ifølge Engadget allerede udtalt, at leverancerne vil foregå som normalt, uanset, hvad der sker i Apple-sagen.

Annonce