Forside Produkter HiFi & Surround

Audiolab 8200DQ forforstærker og DAC


 


En komplet digital forforstærker, udrustet med Ess?s Sabre 32 Bit digital til analog konverter (DAC).


Audiolab 8200DQ er en komplet digital forforstærker, udrustet med Ess?s Sabre 32 Bit DA converter (DAC). Samtidig har 8200DQ en analog forforstærker med 3 indgange, der gør det til en forforstærker der både rækker ind i fremtiden med alle de nødvendige tekniske muligheder, men også lader de mere klassiske muligheder åbne.


Audiolabs design team, har fokuseret på kompatibilitet, således at USB interfacet kører perfekt med mediaplayers som WMP, iTunes, iRiver. Hoveddesignet er lavet af John Westlake, som vil være kendt fra de klassiske Pink Triangle produkter. 


Hjertet i 8200DQ er Ess Sabre 32 9018 DACen med en USB asynkron indgang, 2 optiske indgange, 2 coax digital indgange. Derudover er der 3 analoge indgange. Der er en masterclock, for at minimere jitter. Der er 5Volt trigger udgang, hvis man foreksempel ønsker at kunne tænde og slukke en effektforstærker fra 8200DQ. Derudover har 8200DQ både normale RCA udgange, men også balancerede XLR udgange. Der er selvfølgelig også en klasse A hovedtelefon udgang, så 8200DQ kan være hjertet i en suveræn head-fi løsning. 


Som noget helt specielt, kan man selv justere den digitale filtrering, idet der er 7 mulige filtre at vælge imellem. 


Audio 8200DQ kommer med fjernbetjening, og den kan bruges til at styre mediaplayers på PC/Mac.


Den fås i sølv og sort.


  


Pris og tilgængelighed


Audiolab 8200DQ koster kr. 8.995,-


Forhandler for Danmark og Norge er HiFi Freaks

Annonce