Forside Nyheder

Harman Kardons nye hovedbøffer til Apple-folket


Harman Kardon har lavet en serie af hovedtelefoner til brug med Apples iPhone, iPad og iPod Touch.


 


Harman Kardons nye serie af hovedtelefoner til iPhone og iPod har udseendet i orden, og kommer i fem forskellige modeller alt efter din pengepung.


Harman Kardon er på vej med en serie af hovedtelefoner lavet til og for Apples håndholdte gadgets. Visuelt er der tale om lækkerbiskener konstrueret af sandblæst stål, og der er både in-ear og traditionelle hørebøffer at vælge imellem.


Den billigste model, NI, står i 799 kroner og designmæssigt hentes der inspiration fra bagsiden af iPhone. Du får fjernbetjening med indbygget mikrofon, så du kan tage et opkald, og der medfølger dutter i forskellige størrelser, så du kan sikre at de passer i dine ører.


Vil du bruge 1.199 kroner, så kan du få AE-modellen med passiv støjreduktion, bedre enheder og dybere bas, mens du får 200 1.499 kroner kan få fingrene i CL-modellen, der sidder oven på ørerne. Du får selvklart bedre lyd med et par 40 mm enheder, og aftagelige kabler, hvad end det skal gøre godt for.


Næste skridt, BT-modellen, koster 1.899 kroner og leverer Bluetooth med indbygget mikrofon, så du helt slipper for kabler. Der er indbygget musikkontrol, så du kan skifte nummer og volumen, og hovedbøfferne oplades via det medfølgende USB-kabel. Harman Kardon lover op til 12 timers afspilning på en fuld opladning. Når d løber tør for strøm, så kan du altid hive et gammeldags kabel frem, og gøre ligesom de gjorde i gamle dage.


Topmodellen, NC, koster 300 dollars (dansk pris endnu ukendt) og sidder ud over ørerne. Her får du aktiv støjreduktion, der oprindelig er udviklet til brug i biler. Her får du 30 timers batterilevetid, og de indbyggede batterier oplades via det medfølgende USB-kabel. Harman Kardon lover, at de er superbehagelige at have på igennem længere tid, og lydkvaliteten skulle også være i top.

Annonce