Forside Produkter HiFi & Surround

Højttaler-kabler til 85.000 kroner


 


Har du vundet i lotto, og trænger de gamle højttaler-kabler til en udskiftning, så kommer her et bud på nye.


Kimber har i årrække leveret high end kabler til HiFi-entusiaster. Firmaet startede, da Ray Kimber som tekniker bemærkede at ved at flette kabler på en helt speciel måde, kunne man undgå udefra kommende påvirkninger. Det skete i forbindelse med nogle store professionelle installationer til koncerter, hvor han havde problemer med højfrekvens indstråling fra lysanlæg i signalkablerne.


Efter utallige eksperimenter var løsningen klar, at flette kablerne. Herefter var der ikke langt til handling, og i 1979 så Kimber kabler dagens lys, og etablerede sig hurtigt som referencekabel for utallige entusiaster og high end journalister over hele verden.


KS6065 er Kimbers seneste high end højttalerkabel, til en pris der må siges også at gøre det noget eksklusivt.


Vævet ved en speciel process, der kombinerer både ledere af varierende tykkelse med en del ledere af fast tykkelse, fås en helt unik kombination der er med til at sikre de uovertrufne lytteegenskaber. KS6065 er endvidere med ledere af både kobber og sølv, i et 2:1 forhold. Derved opnås det bedste fra de to materiale typer. Isoleringen er et kapitel for sig, i midten af kablet er Kimbers X38R kerne, der danner grundlaget, om hvilket kablet er vævet.


Derudover er der en unik sammensætning af materialer i dielektrikummet, der sikrer at KS6065 fra kerne til yderside opfører sig perfekt på alle elektriske parametre. Overgangen fra kabler til stik, gøres med en aluminium ?klods?, der sikre de mekaniske egenskaber.


Samtidig har den indgraveret serienummeret på kablet, så man let hos Kimber kan få verificeret at der er tale om et originalt kabel, og ikke en kopi, idet Kimber opbevarer informationer om historikken for hvert enkelt kabel.


 


Pris og tilgængelighed


Prisen er kr. 85.000,- for et sæt på 2×3 meter.


Kan det friste, så forhandles de af HiFi Freaks, og de er på lager.

Annonce