Forside Indhold og distribution Film

Indiana Jones filmene udkommer på Blu-ray


 


Fans af Indiana Jones kan se frem til nye udgaver i HD, når de populære film udkommer på Blu-ray til efteråret.


Den 18. september 2012 er Paramount og Lucasfilm klar til en premiere. Her udkommer de populære Indiana Jones film nemlig for første gang på Blu-ray.


Det var tilbage i 1981 at instruktør Steven Spielberg og filmproducer George Lucas introducerede biografgængerne til Indiana Jones verdenen. Det var med filmen Raiders of the Lost Ark (Jagten på den forsvundne skat).


Den film er nu blevet nænsomt restaureret, sammen med nye master-kopier af de øvrige film som er Indiana Jones and the Temple of Doom (Indiana Jones og templets forbandelse) fra 1984, Indiana Jones and the Last Crusade fra 1989 (Indiana Jones og det sidste korstog) samt Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull fra 2008 (Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige).


Lydsiden er også ny. Lavet på baggrund af de originale master mix. Lyden til Raiders of the Lost Ark blev arkiveret i 1981, og den er nu blevet gravet frem fra gemmerne og brugt igen til en ny HD-lydside.

Annonce