Forside Nyheder

Ingen mobil-flatrate i Danmark…endnu


Der er ikke nogen konkrete meldinger fra 3 Danmark omkring en flatrate-løsning til mobil dataroaming, som deres britiske søsterselskab netop har lanceret. Men der er håb forude.


Som opfølgning på gårsdagens historie om den britiske afdeling af 3s lancering af et flatrate-mobildata-produkt til roaming, kan vi nu fortælle, at der ikke er konkrete planer om noget lignende i Danmark. Men 3 vil dog ikke udelukke, at noget er på vej. “Vi ser naturligvis på de forskellige muligheder” var ordene fra Stine Green Paulsen, der er 3s kommunikationschef, da Recordere spurgte hende om sagen.


Henover de kommende måneder vil vi formodentli se en hel del nye produkter på mobilroaming-området. Det skyldes at EU har grebet ind overfor de skyhøje datapriser, og at teleoperatørerne derfor er nødt til at reagere med nye tilbud.


1. juli træder en ny EU-lovgivning i kraft, der begrænser prisen, som teleoperatørerne må opkræve for dataroaming i udlandet til, 70 eurocent, eller ca. 5,20 kr. Det er meningen, at dette loft skal sænkes til 45 eurocent i 2013 og siden 20 eurocent i 2014.

Annonce