Forside Nyheder

Japansk OLED TV produktion fra 2014


LG præsenterede deres 55″ OLED TV forleden i Monte Carlo.


 


Panasonic og Sharp satser på en egenproduktion af store OLED TV displays fra 2014.


Store OLED TV til stuen er indtil videre et kapløb imellem de to koreanske producenter Samsung og LG. Begge har præsenteret deres OLED TV, senest viste LG deres frem for pressen i Monte Carlo.


Men kapaciteten for produktionen er endnu meget lav. Samsung og LG producerer kun lige nok til eget brug i de næste 2 år. Derfor er det interessant for udviklingen af OLED TV at se på hvilke andre producenter der dukker op.


De japanske producenter som Panasonic og Sharp vil begynde deres egen produktion af AMOLED (Active Matrix OLED) displays til TV i 2014. Det skriver Digitimes. Sony ventes at deltage sammen med Panasonic.


Lige nu producerer Samsung og LG kun 55″ displays til TV, men de ventes at være klar fra 2015 til også at producere i andre størrelser. Det vides ikke hvilke størrelser som de japanske AMOLED paneler vil få.


Endnu er der ingen håndfaste udmeldinger på hvad display-producenterne i Taiwan gør, i forhold til produktion af store OLED-displays til TV-brug. Men kilder i elektronikindustrien venter at de gør sig klar til en produktion fra 2015.


Så selvom OLED TV regnes for fremtidens display-type, så vil der trods alt gå nogle år endnu inden det bliver hvermandseje.

Annonce:
Forrige artikelNye B&O surround-højttalere i Beolab 12 serien
Næste artikelSådan kommer Hotmail til at se ud i Metro-stilen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.