Forside Nyheder

Jelly Bean lanceres måske til Google I/O


Der er Google I/O i næste uge, hvor Recordere er på pletten med rapporter fra de keynotes, der gerne skulle byde på et par spændende nyheder.


Ud over en ny tablet i Googles eget navn, er der nu føjet endnu en lancering til listen over forventninger, som pressen har til den store event i San Francisco.


Det drejer sig om den næste udgave af Android, Jelly Bean, der indtil videre kun har levet i Googles laboratorier. Men nu har den stukket hovedet udenfor på en lidt uventet måde. En bruger fra web-forummet XDA Developers prøvede at placere HSPA+-udgaven af Google Nexus-smartphonen i sin indkøbskurv på Googles shop via betalingsservicen Google Wallet for at sammenligne prisen på en ulåst telefon med en SIM-låst. Og da han gjorde det, dukkede telefonen op med teksten “Soon the first phone with Android 4.1 Jelly Bean”.


Det fortæller os flere ting. Dels, at Jelly Bean er en mindre opdatering, der bygger oven på Ice Cream Sandwich (vitser om amerikaneres lyst til at putte slik oven på is og kager modtages i kommentarfeltet herunder.)


Dels, at Jelly Bean er kommet et skridt nærmere lancering. Og derfor er det pludselig blevet meget sandsynligt, at Google vil bruge en del af sin keynote-tid på Google I/O på at vise Jelly Bean frem.


Det vil vise sig, når Google I/O starter på onsdag.

Annonce