Forside Nyheder

Kommer 3 med flat-rate dataroaming i EU?


De fleste danske mobilbrugere med lidt mere end almindelig smartphone-anvendelse har nok prøvet at få et chok over data-beløbet på telefonregningen efter en tur i udlandet. Men det gør 3 i Storbritannien nu noget ved.


EU har længe forsægt at lægge en dæmper på roaming-afgifterne på tale, men deres lovgivningsforsøg på at lægge låg på roamingafgifterne på data, har til dato ikke være så effektive. Nu sker der imidlertid noget.


Den britiske afdeling af 3 har lanceret The Euro Internet Pass, der gør det muligt at benytte ubegrænsede mængder af data i såkaldt “understøttede” lande (formodentlig de lande, hvor 3 er til stede, som f.eks. UK, Sverige, Italien m.v.), for fem britiske pund om dagen – eller ca. 45 kroner. Det er en noget bedre forretning end at betale 100 kroner pr. megabyte, som tidligere har været tilfældet.


3 forsøger formodentlig at komme den øgede konkurrence i forkøbet, som presset fra EU kommer til at give. Recordere har her til aften kontakt 3s danske presseafdeling for at høre, om et lignende produkt kommer til Danmark. Så snart, vi hører noget, kan I læse det her.

Annonce