Forside Udstillinger E3 2012

Musikken stod højt på Xbox-dagsordenen


 


Microsoft annoncerede mandag i forbindelse med deres Xbox-presseevent på E3-messen, der i disse dage finder sted i Los Angeles, at de genstarter deres musiktjeneste.


Tidligere har amerikanske Xbox-ejere kunnet streame musik via Xboxen fra en mindre musiksamling. Denne tjeneste blev markedsført under Zune-brandet. Men nu ændrer tjenesten navn til Xbox Music og bliver opgraderet med over 30 millioner sange.


Som med alle de andre Xbox-tjenester, er det meningen, at man skal kunne høre musikken på SmartGlass-tilsluttede enheder, så det ikke kun er på Xbox, man får fornøjelse af den nye streamingtjeneste, der kommer senere i år. Om den bliver tilgængelig i Danmark, vides endnu ikke.


Eventen fik også musikalsk besøg af sangeren Usher, der gav sit hit Scream for at promovere sin egen medvirken i spillet Dance Central 3.

Annonce