Forside Nyheder

Nu kommer Sonys Google TV-boks


Sony NSZ-GS7 er på vej ud på butikshylderne, men ifølge The Verge er oplevelsen ikke noget at råbe hurra for.


 


Sony NSZ-GS7 med Google TV 2.0 er snart på vej ud i butikkerne i Storbritannien. Alt tyder på, at en større europæisk lancering er lige om hjørnet.


Under CES i Las Vegas tilbage i januar, meddelte Sony at firmaet ville lancere set-top-bokse med Google TV i Danmark. Lanceringstidspunktet blev sat til juni, men senere rykket til juli.


Nu er den tæt på. Flere medier fortæller at Sony Google TV kommer til Storbritanien d. 16. juli, mens Sony selv fortæller at den lanceres i USA d. 22. juli. Betyder det nu også, at vi får selskab af boksen i Danmark?


Sony NSZ-GS7 leverer Google TV til din nuværende hjemmebio, og The Verge har allerede testet boksen. Den kommer med Google TV 2.0, baseret på Android 3.1, og er udstyret med en hurtig dualcore-processor, der leverer en hurtig og behagelig brugeroplevelse.


Gutterne fra The Verge er rimelig tilfredse med den medfølgende fjernbetjening og vilde med Plex-applikationen, men det ændrer ikke ved, at Google TV skal integreres bedre med flere indholdstjenester, og så er app-udvalget stadigvæk noget sparret.


Sony NSZ-GS7 får en karakter på 5.8 ud af 10. Til gengæld koster den kun 200 dollars, så regn med at skulle af med ca. 1.600 danske kroner, når den lander herhjemme.


På videoen herunder giver Sony selv et første kig på boksen:


 


Annonce