Forside Nyheder

Nye rygter om Apples flad-tv


Apple TV-kommer?. Nu er det bare et spørgsmål om hvornår, skriver markedsanalytikeren Gene Munster.


 


Den Apple-fokuserede markedsanalytiker, Gene Munster, skriver at Apple har besluttet at lancere et flad-tv ? Og det kommer i 2013.


Apple overvejer ikke længere om firmaet skal lancere et flad-tv. Beslutningen er truffet og nu handler det blot om, hvornår skærmen skal lanceres.


Det skriver markedsanalytikeren Gene Munster fra Piper Jaffray, der over de seneste år har været næsten besat af Apple.


Vi ved ikke, hvor han har sine informationer fra, men skal vi tro manden, så bliver Apples stuealter lanceret næste år vil komme i størrelser mellem 42-55 tommer. Hvad angår prisen, så tror Hr. Munster at vi kender omkring 2.000 dollars. Om det er for en 42-tommer sag eller den store 55-tommer model vides ikke.


I sidste uge udtalte Apple-direktør Tim Cook, at tv-markedet er et område, som Apple interesserer sig intenst for.


Ifølge Gene Munster, så har Apple opgivet at levere en fuldstændig revolutionerende oplevelse til at starte med. Firmaet kan ikke få stor nok kontrol over indholdet og rettighedsindehaverne, og vil i stedet fokusere på at levere en god brugeroplevelse via en innovativ og brugervenlig menu.


Det forlyder dog, at Apple vil forsøge at arbejde med kabel-tv-udbyderne, så du ikke behøver en ekstern kabelboks, men i stedet kan få adgang til alle dine kanaler via Apples egen brugergrænseflade.


Apple-tv’et vil virke med Siri, understøtte apps, og visuelt vil Apple blive i sit nuværende designsprog med brug af aluminium og helt rene linjer. Teknologien bag skærmen vil være LCD LED, da OLED stadigvæk er alt for dyrt, skriver Munster.

Annonce