Forside Nyheder

Nye Xperia-smartphones fra Sony


I stedet for at kalde ind til en pressekonference, valgte Sony i stedet i dag at lancere deres tre nye modeller via sociale medier.


Sony lancerede idag Xperia miro via Facebook og modellerne Tipo (bill.) og Tipo Dual via firmaets YouTube-kanal, samt en europæisk udgave af Ion på Sonys hjemmeside.


Tipo Dual er som navnet antyder en Dual-SIM-model, som altså kan rumme to SIM-kort og dermed kommunikere via to forskellige numre. Dual-SIM er et ønske fra mange forretningsfolk, der ikke ønsker at rende rundt med både en arbejdstelefon og en hjemmetelefon. Fænomenet er ret udbredt i Asien, men ikke i Europa. Det er dog heller ikke afsløret endnu, om vi få lov at lege med Tipo-modellerne i Danmark. Tipo er en relativt skrabet Android-telefon, der har en 3,2″ skærm med 480×320 pixels opløsning, en Snapdragon 800 MHz-processor, et 3,2 MP kamera  og 2,5 GB hukommelse, der dog kan udvides med MicroSD-kort. Til gengæld kommer de fra fødslen med Ice Cream Sandwich, hvilket mange af Sonys topmodeller ikke engang gør.


Det er dog ikke tilfældet med Xperia miro, der blev lanceret idag som et bud på en social smartphone med en dedikeret beskedknap i bunden. Den har et 5 Megapixels kamera, og modsat Tipo også et chat-kamera på fronten. Ud over, at den altså har ICS ombord, har Sony dog ikke villet løfte sløret for yderligere detaljer. Det skulle da lige være, at der er et lydsystem kaldet xLOUD ombord og at smartphonen understøtter DLNA.


Endelig har Sony afsløret på deres hjemmeside, at der nu kommer en europæisk udgave af Xperia Ion, der modsat sin amerikanske fætter ikke har 4G, men HSPA+. Denne kommer dog ikke med ICS, men kun med Gingerbread.


 

Annonce