Forside Nyheder

Så er Nexus 7 her


 


Google går efter struben på Amazons Kindle Fire, ikke Apples iPad.


Rygterne talte sandt. Google har netop annonceret Nexus 7, en syv-tommer-tablet, som firmaet markedsfører i eget navn. Der er tale om en syvtommers-tablet, der er fokuseret på indhold fra Google Play, men som naturligvis også kan vise indhold fra andre leverandører.


Google lagde især vægt ved præsentationen på magasin-indholdet, hvilket placerer Nexus 7 som en direkte konkurrent til Amazons Kindle Fire, der også er en Android-tablet på syv tommer med fokus på magasiner  og bøger.


  


Nexus 7 kører fra starten med den nye Jelly Bean-version af Android og Jelly Beans øgede belastning af grafikchippen får masser af plads på tablet?en. Ud over den indbyggede quad-core Tegra3-CPU har den nemlig ikke færre end 12 kerner på GPU?en.


Det er som rygtet har sagt ASUS, der laver Nexus 7 for Google.


Prismæssigt konkurrerer Nexus 7 også med Amazon Kindle Fire. Den kan allerede nu bestilles hjem til fra 199 dollar, men kun hvis man bor i USA, Canada, Australien eller England. Det er samme pris, som Kindle Fire starter ved. Den klarer 9 timers HD-video på batteriet men batteriet gør den ikke tung. Den vejer kun 340 gram. Skærmen er som ventet på 340 gram.


  


Første kig på Nexus 7


Læs vores første hands-on rapport på Nexus 7 her

Annonce