Forside Udstillinger E3 2012

Se Microsofts fremtidsvision for Xbox


Med SmartGlass-teknologien får du helt nye muligheder for at interagere med din Xbox 360, eksempelvis via en tablet.YouTube-video viser hvordan Xbox Music, Internet Explorer og SmartGlass gør det lidt federe at  have en Xbox 360 stående i stuen.


Forleden kunne vi fortælle om Microsofts nyheder for Xbox 360, der blandt andet inkluderer Internet Explorer på spillekonsollen, musikstreaming via Xbox Music, og muligheden for tæt integration med smartphones og tablets via firmaets SmartGlass-koncept.


Men hvorfor forklare mulighederne med noget så gammeldags som tekst, når nu Microsoft har publiceret en video, hvor de viser hvordan alle nyskabelserne skal forbedre underholdningsoplevelsen i stuen.


I nedenstående YouTube-video viser Microsoft, hvordan du kan bruge Internet Explorer med stemmekommandoer, fortsætte med at se en film på din tablet,  når du forlader hjemmet, og surfe websider ved at bruge skærmen på din smartphone.


  


Engadget.com har for et kort øjeblik fået lov til at lege med SmartGlass på en tablet, og selvom der er tale om tidlig software, så lader gutterne til at være imponerede over mulighederne.


Hvad siger I her på Recordere.dk? Har Microsoft fat i den lange ende?


 


Annonce