Forside Udstillinger E3 2012

South Park kommer som spil


 


Det er utroligt at tænke på, at det efterhånden er 15 år siden, South Park første gang rullede over skærmene. Alligevel er det først nu, at South Park bliver til et reelt spil, og det kommer til Xbox.


South Parks skabere, Trey Parker og Matt Stone var selv på scenen for at annoncere spillet, der indeholder lige så meget galskab, pervers humor og dårlig grafik (efter skabernes egne ord) som tegnefilmsserien.


I spillet spiller man det nye barn, der netop er flyttet til South Park, og som skal forsøge at være cool nok til at blive en del af Kyles, Stans, Kennys og Cartmans slæng. Undervejs kommer man naturligvis igennem en række bindegale prøvelser.


Der er ikke sat dato på spilreleasen, for der arbejdes stadig kraftigt på spillet ? som Stone og Parker sagde, så var de nødt til at smutte, fordi de bogstaveligt talt skulle arbejde videre med spillet samme dag.

Annonce