Forside Udstillinger E3 2012

Spilnyheder fra Sonys E3-pressemøde


Sådan ser Ellen Page ud i spillet Beyond. Hun ligner jo sig selv, bortset fra håret.


 


Sony havde naturligvis, udover de andre nyheder, du kan læse her på siden, en række nye spiltitler med til deres pressemøde på E3.


Især Assassin?s Creed 3 fik ret meget applaus, dels fordi den introducerer en kvindelig snigmorder for første gang, og dels fordi den foregår under den amerikanske revolutionskrig mod englænderne. Den kvindelige figur er dog kun med i PS Vita-udgaven af spillet, der har fået undertitlen Liberation.


Også den næste udgave af God of War fik jubel med på vejen, og det samme gjorde et nyt spil, The Last of Us, hvor karaktererne Joel og Ellie skal overleve i en postapokalyptisk verden, hvor der ikke er ret mange mennesker tilbage. Playstation-holdet annoncerede også PlayStation All-Stars Battle Royale, der er et arkade-agtigt spil, der blander figurer, karakterer og kampe fra tidligere PlayStation-spil.


Men størst indtryk gjorde nok Beyond, et spil fra holdet bag Heavy Rain, der med dets stærke fokus på historiefortælling og følelser, var med til at ændre spilindustrien. Beyond er historien om en pige med meget stærke forbindelser til den spirituelle verden, der skaber en del problemer for hende, fordi myndighederne er efter hende. Julie Holmes hedder hun, og hun spilles af den unge Hollywood-stjerne Ellen Page, kendt fra film som Inception, Whip It og ikke mindst Juno.

Annonce