Forside Indhold og distribution Musik

Spotify lancerer de første Music Apps


 


Spotify lancerer Music Apps med Quincy Jones, Tiësto, Rancid og Disturbed. Den første runde af artister, der organiserer musikoplevelsen for Spotify brugere.


Spotify har netop løftet sløret for fire nye Music Apps fra Quincy Jones, Tiësto, Rancid og Disturbed. Den type apps vil give brugerne af musiktjenesten en mere organiseret oplevelse gennem en bredere vifte af musikgenrer.


De nye Music Apps kategoriserer og organiserer Spotify?s mere end 18 millioner sange og uddanner brugerne i forskellige genrer og undergenrer.


Disse er de første i en ny serie af Music Apps skabt til Spotify?s platform, som giver musikfans en mulighed for at få en dybere tilknytning til deres yndlingsartister og yndlingsmusik. Flere artister og musikeksperter vil lancere applikationer i de kommende uger og måneder, herunder Steve Aoki samt artister inden for rock, pop, hip-hop, jazz og R&B verdenen.


Artist Apps er tilgængelige globalt fra desktopudgaven af Spotify og findes i menuen til venstre. Brugere kan bruge App Finder til at tilføje applikationer på deres liste over favoritter.


 


Annonce