Forside Nyheder

Stofa WebTV udvider med Eurosport


Godt nyt til sportsinteresserede med Stofa bredbånd. Nu udvides WebTv To Go med Eurosport 1 og 2.


Nu kommer Eurosport med i Stofas WebTv To Go. Eurosport og Stofa har indgået en aftale om at lade både Eurosport 1 og Eurosport 2 være en del af den Stofas WebTv tjeneste.


Med WebTv To Go kan medlemmerne af udvalgte antenneforeninger se mange af deres tv-programmer på smartphone eller tablet på en hvilken som helst bredbåndsforbindelse i Danmark.


Tidligere på året indgik Stofa en aftale om at lade kanalerne fra landets største programudbyder, TV 2, indgå i WebTv To Go som en test i hele 2012. Det betød garanti for at kunne tage EM i fodbold, Tour de France og de Olympiske Lege med sig på stranden, i sommerhuset eller på campingferien.


Og med den nye aftale med Eurosport bliver det nu fra 1. juli muligt at tage endnu flere af de største sportsoplevelser med sig. Eurosport er stærk på WTA-tennis, den tyske Bundesliga, alle de store etapeløb i cykling samt motorsport fra Paris Dakar Rally og hele 24-times løbet fra Le Mans. Og som et supplement til TV2 viser Eurosport også OL.

Annonce