Forside Nyheder

Stor svensk højttaler kommer til Danmark


 


Til den helt kompromisløse hjemmebiograf eller det professionelle screening-rum kommer nu Procella Audios gigantiske P860 højttaler på det danske marked.


Denne højttaler er ikke til små hjemmebiografer, for den er fysisk stor. Ifølge importøren leverer den også stor lyd, i et format vi tidligere kun har oplevet i nogle af de bedste biografer.


Med sine 1,80 cm i højden og ikke færre end 9 enheder er P860 i stand til at levere et lydtryk på ikke mindre end 138 dB – nok til at spille en 24 m dyb biografsal op.


Procellas nye flagskib er en højttaler, der er designet til de mest krævende hjemmebiografer og screening-rum. De egner sig også til mellemstore kommercielle biografer. P860 er en biamplified tre-vejs full-range højttaler, der leverer THX referenceniveau i biografer op til 24 meter i dybden.


Den er egnet til de største masterings- og monitoreringsanlæg og i små til mellemstore biografer og screening-rum, hvor lydkvaliteten ikke bliver opfyldt af traditionelle biografhøjttalere.


Fritstående er P860 i stand til at producere et vedvarende lydtryk på 128dB med et peak på 132 dB. Monteret i en baffelvæg øges det maksimale output til 132dB kontinuerlig og 138dB peak. Et lydtryk på 138 dB svarer til lydtrykket fra et startende jetfly på under 30 m afstand.


“Procella P860 leverer en kombination af reference-kvalitet, klarhed og præcision med den biograf-impact, der er unik for Procella-højttalere. Med Procellas årtier lange erfaring med THX i biograf-design var det næste logiske skridt en ekstrem høj-output reference-højttaler til både film og musik. P860 løfter standarden for de film- og musikentusiaster, som ikke kan nøjes med mindre end verdens bedste audio system til deres biograf? siger Henrik Peulicke fra den danske importør, Medlyd.


Prisen er ikke opgivet.


 


Det tekniske


P860 er opbygget med hele ni enheder; en 1,5? kompressions driver i professionel kvalitet til de højeste frekvenser monteret i Procellas proprietære ?Constant Directivity Waveguide? (80 ° H x 50 ° V over 1,5 kHz).


Mellemtone gengives af to højtydende 8 tommer enheder monteret i en lodret mellemtone-diskant-mellemtone konfiguration, der giver enestående retningsbestemt kontrol. Disse drivere er monteret i et lukket kabinet, der kan justeres til præcis toe-in linie.

Annonce