Forside Nyheder

Styr overvågningen fra Android og Apple iOS


 


Skal hjemmet overvåges i sommerferien, så er D-Link klar med et nyt cloud-kamera hvor pan, tilt og zoom styres fra Android, iPhone og iPad.


Skal hjemmet overvåges i ferien, eller vil du bare tjekke hvad hunden eller katten laver, så er D-Link klar med endnu et overvågningskamera med cloud-teknologi.


D-Link DCS-5222L hedder kameraet pan/tilt/zoom-funktion (PTZ), infrarød belysning for automatisk overvågning om dagen/natten samt microSD-kort til lagring af billeder og videooptagelser.


HD-kameraet optager video i 720P opløsning (1280×720) i op til 30 billeder per sekund.


Det er udstyret med automatisk 340-graders pan- og tilt-funktion, og den infrarøde lysdiodeteknologi giver mulighed for at optage detaljer på helt op til fem meters afstand – selv når det er helt mørkt.


Tovejskommunikation med personer i nærheden er muligt takket være den indbyggede mikrofon og tilslutning til eksterne højttalere. Det giver overvågningen en yderligere dimension. Kameraet har også bevægelsessensor med advarselssystem via e-mail i tilfælde af mistænkelig indtrængen.


Der kan tilsluttes flere D-Link Cloud-kameraer til det eksisterende netværk, med mulighed for at streame video i realtid til iPhone, iPad, Android-enhed eller pc. App’en mydlink+ til iPad og Android tablets giver brugerne mulighed for fjernovervågning af flere kameraer på samme tid.


 


Pris og tilgængelighed


Kameraet er i handlen nu.


Vejledende pris er kr. 2.495,- men det er set ned til under 2000 kroner.


Tjek dagspriser her

Annonce:
Forrige artikelTV 2 Play klar til Windows Phone
Næste artikelFalske billeder af iPhone prototype ?
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.