Forside Nyheder

TV 2 Play udvider med TV 2 SPORT


 


Ny aftale giver TV 2 Play-brugerne mulighed for at tilkøbe TV 2 SPORT og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE.


TV 2s nye tv-tjeneste på nettet, TV 2 Play, gik i luften for få uger siden med adgang til alle TV 2s kanaler og de mest populære programmer på nettet, mobilen og på tablets. Nu udvides kanaludbuddet til også at omfatte TV 2 SPORT og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE, der kan tilkøbes som live-kanaler oveni det almindelige TV 2 Play-abonnement.


“Vi er rigtig glade for at få TV 2 SPORT med i udbuddet på TV 2 Play, fordi det giver vores mange sportsinteresserede brugere adgang til en masse sport, der på bedste vis supplerer vores eget sportsudbud på hovedkanalen. Der venter en stor sportssommer på både TV 2 og TV 2 SPORT med fodbold, cykling, tennis, OL og meget mere, og nu kan det hele også ses på farten og på ferien”, siger Jan Færch, kommerciel chef for TV 2 Play.


  


Pris og tilgængelighedTV 2 SPORT og TV 2 SPORT PREMIER LEAGUE kan tilkøbes fra mandag 11. juni på TV 2 Play.


Et almindeligt abonnement på TV 2 Play koster 119 kroner om måneden, og for 189 kroner om måneden får TV 2 Play-brugerne de to sportskanaler med i pakken.

Annonce