Forside Nyheder

Tv sendes frem til fortiden


Stofa klar med banebrydende Start Forfra tjeneste, der giver mulighed for at spole hele 48 timer tilbage og se TV-programmerne fra fortiden.


Som den første danske tv-distributør udvider Stofa StartForfra, så tv-seere nu kan gå helt op til 48 timer tilbage i deres programguide og starte programmer forfra. Dermed kan danskerne bestemme selv og vriste sig fri af programplanerne.


Det bliver sværere og sværere at gå glip af et tv-program. I samarbejde med de danske antenneforeninger har Stofa netop afsluttet forhandlingerne om en udvidelse af den populære tv-tjeneste, StartForfra. Med StartForfra kan du starte et allerede begyndt tv-program forfra med et simpelt tryk på fjernbetjeningen.


Danskerne ser mere og mere tv, hvor de vil, på hvad de vil og når de vil – og nu kommer StartForfra+, som giver tv-seerne mulighed for helt at vriste sig fri af de fastlagte programplaner.


StartForfra+ giver Stofa-kunder mulighed for at starte forfra helt op til 48 timer tilbage i den elektroniske programguide.


Aftalen omkring StartForfra+ omfatter alle DR?s tv-kanaler, TV2 regionskanaler og nabolandskanaler ? og dertil kommer en lang række kommercielle kanaler, hvilket samlet gør tjenesten meget attraktiv for antenneforeningernes medlemmer.


Tjenesten omfatter alle de programmer, der allerede i dag kan startes forfra, bortset fra spillefilm.

Annonce