Forside Nyheder

Twitter bragt i knæ


Twitter-brugerne måtte gå til så ekstreme metoder som at tale med hinanden via stemmens brug, og gå tilbage noget så old-school som Facebook, da Twitter oplevede sit hidtil største crash torsdag eftermiddag.


Twitters servere blev bragt i knæ i to timer, og det var så hårdt et crash, at Twitters normale “hvalbillede” (se ovenfor), der plejer at være signalet om, at Twitter er overbelastet, ikke engang kunne vises. De stakkels Twitterbrugere havde derfor ikke noget sted at tweete om, at de ikke kunne tweete.


Twitter er mere udbredt i Danmark, end at det knapt blev registreret som et blip på radaren torsdag aften, men for verdens mest tweetende nation, USA, skete det midt på dagen. Og der kunne det mærkes. Det var ikke så meget problemet, at folk ikke kunne fortælle resten af verden, hvad de foretog sig i præcis de to timer, men mere den åbenlyse sårbarhed i systemet, der gjorde folk urolige. For sæt nu, det samme skete på Facebook…eller andre steder, hvor man lagt sine personlige, digitale ejendel op i skyen?


Til at starte med påstod hackergruppen UGNazi ifølge CNN, at det var dem,der havde bragt Twitter i knæ med et DDoS-angreb. Men kort efter meddelte Twitter at det var en fejl i deres egen infrastruktur, der var gået amok. Det sidste kan dog være et forsøg på at berolige Twitters mange brugere og investorer.

Annonce