Forside * Nyheder

13000 kroner for en Microsoft Surface


Bliver Surface virkelig så dyr? Overraskende høje priser i svensk webshop.


Forleden kunne Microsoft løfte sløret for deres spændende tablet Surface, og førstehåndsindtrykkene var begejstring. Her var endelig en ægte iPad-rival, en tablet der har formatet til at kunne gøre et indhug i salget af de altdominerende tablets fra Apple.


Læs også: Førstehåndsindtryk af Surface: Den er for fed


Nu løber det til gengæld koldt ned af ryggen på ventende Surface-fans. Årsagen er at en svensk webshop er kommet til at afsløre nogle priser, der virker alt andet end konkurrencedygtige.


Priserne starter ved 6.150 danske kroner for en Microsoft Surface med 32 GB flash ram og Windows RT installeret, mens den største model med 128 GB flash ram og Windows 8 Pro installeret koster hele 13.200 danske kroner. Og det er netop Pro-udgaven af Windows 8 der virker mest lovende.


Læs også: Vi har prøvet en Windows 8 tablet


Da Surface blev præsenteret blev der ikke nævnt noget med priser, kun at de ville være konkurrencedygtige.


Det er muligt at den svenske webshop slet ikke kender priserne på Surface endnu, og bare vil være på den sikre side ved forbestillinger fra “first movers”.


Men hvis vi antager at den svenske butik har lagt de vejledende priser ud, skal du have en?


 



Priser på Surface fra den svenske webshop Webhallen. Priserne er i svenske kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.