Forside Nyheder

Apple skifter dock-stik på næste iPhone


Til venstre ses angiveligt huset til den næste iPhone, med det mindre dock-stik i midten.


 


Den næste iPhone vil ikke kunne bruges sammen med eksisterende højttaler-docks og andet tilbehør, uden en ekstra adapter.


Den næste iPhone kan lande som lidt af en bombe i markedet for tilbehør, for Apple-kunderne og fabrikanterne af Apple-tilbehør har været vant til at alle de mobile enheder fra iPhone, over iPods til iPad brugte præcis samme dock-stik.


Men fra næste iPhone er det skiftedag, fortæller flere kilder til Reuters.


Kilderne bekræfter dermed de rygter der var løbet forud, at Apple udskifter det store dock-stik med 30 benforbindelser, til et nyt og noget mindre med kun 19 benforbindelser.


Årsagen skulle angiveligt være at Apple mener tiden er moden til at gå ned i størrelse. Det mindre dock-stik giver plads til bedre højttalere samt muligheden for at flytte minijack-stikket, til hovedtelefon og mikrofon, ned i bunden af telefonen.


Men den beslutning skal nok skabe røre når den næste iPhone kommer på gaden, omend leverandører af tilbehør nok allerede gnider sig i hænderne over udsigten til at kunne sælge flere varer i kølvandet.


Apple har ikke ønsket at kommentere på Reuters oplysninger.


Hvad syntes du? Er det galt eller genialt?

Annonce:
Forrige artikelMotorola XOOM får Jelly Bean
Næste artikelNye detaljer om FIFA 13
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.