Forside Nyheder

Apple slipper for ydmygelse – indtil videre


 


Apple får lov at vente med at undskylde offentligt overfor Samsung og bedyre, at sydkoreanerne ikke har kopieret iPad’en.


Tidligere på måneden kunne vi her på sitet berette om, hvordan Apple var blevet tvunget af en britisk dommer til at sige undskyld til Samsung på deres engelske website. Det blev anset for værende noget af en ydmygelse for Apple.


Ikke nok med, at dommeren dømte til fordel for Samsung i sagen om, hvorvidt sidstnævntes Galaxy Tab-produkter er kopier af iPad, men han dømte også Apple til at skrive på deres site, at Samsung var uskyldige og ikke havde kopieret noget som helst.


Denne ydmygelse behøver Apple nu ikke gå igennem alligevel. I hvert fald ikke foreløbig. Apple har nemlig overtalt retten til at give dem lov til at vente, indtil deres appel af dommen kommer for retten. Det sker i oktober.


Udmeldingen på Apples site ville højst sandsynligt skabe en del forvirring, eftersom dommere i andre lande, bl.a. Tyskland, har dømt anderledes end den britiske dommer.

Annonce