Forside Nyheder

Bloomberg: iPad Mini kommer i år


Sådan kunne den lille iPad se ud, sammenlignet med den nuværende på 9,7″. Illustration: recordere.dk


 


Rygterne har talt om en ny og mindre iPad i et stykke tid nu. Nu fortæller kilder til finanshuset Bloomberg at den kommer senere i år. Avis bekræfter produktionsstart i september.


Apple er angiveligt på vej med en ny mindre og billigere iPad, der skal tage kampen op med de små Android-tablets. Senest er Google kommet på banen med deres prisvenlige Nexus 7 tablet.


Det er ikke første gang vi hører rygter om en ny mindre iPad, men nu kommer informationerne igennem det ansete finanshus Bloomberg.


Bloomberg har talt med 2 kilder med kendskab til planerne. Planer der skal hjælpe Apple med at beholde sin position på tablet-markedet i et marked med øget konkurrence.


Udover at Google er gået ind i markedet for tablet-computere, så har også Microsoft annonceret deres indtog med Surface, tablets baseret på de kommende Windows RT og Windows 8.


Skærmstørrelsen på iPad Mini bliver et sted imellem 7″ og 8″, hvilket er en del mindre end de nuværende 9,7″ udgaver. Tidligere rygter har talt om en skærmstørrelse på 7,8″. Skærmen kommer ifølge Bloombergs kilder ikke til at have Retina-opløsning som den seneste store iPad, men derimod en opløsning på 1024×768.


Avisen The Wall Street Journal har kilder der bekræfter Bloomberg, og de kan tilføje at masseproduktion er sat til start i september måned.


Det kunne indikere en lancering i oktober eller november måned, hvilket tidsmæssigt anslås at være efter lanceringen af den næste iPhone samt iOS 6.

Annonce