Forside Nyheder

De nye Walkman er her


Walkman E470-serien med dock


 


Sony er klar med årets nyheder indenfor musikafspillere. De nye Walkman byder på Android, bluetooth og digital støjreduktion.


De nye Walkman F-, S- og E-serier fra Sony byder på features som bl.a. Android, Bluetooth og digital støjreduktion • Walkman F800-serien: Mp3-afspiller med weboptimeret Android, 3,5? multi-touch LCD-skærm og S-Master MX digitalforstærker
 • Walkman S770BT-serien: Mp3-afspiller med trådløse Bluetooth-hovedtelefoner
 • Walkman E570-serien: Mp3-afspiller med digital støjreduktion
 • Walkman E470-serien: Farverige mp3-afspillere med 36 timers batterilevetid

 Walkman E470-serien


 


De nye Walkman fra Sony kan både afspille mp3-lyd og -video.


Clear Audio-teknologierne fra Sony sikrer en detaljeret lyd med dyb, kraftfuld bas, krystalklar diskant samt reduceret støj og overstyring. Sony Walkman gendanner tilmed de fine højfrekvente detaljer i diskantområdet, som normalt går tabt, når du lytter til stærkt komprimerede digitale musikfiler.


Sommerens nye serier af mp3-og video-afspillere fra Sony er de tyndeste Walkman-modeller nogensinde. S770BT- og E570-/470-serien er ultratynde med sine blot 7 mm. ? og dermed lette at have med sig i lommen eller tasken.


 Walkman E570-serien


 


Med en batterilevetid på op til 36 timers1 uafbrudt musikafspilning på en enkelt opladning, kan Walkman?en holde dig kørende og godt underholdt på lange ture. Og hvis du er på jagt efter en den bedste lydoplevelse, så åbner F800-serien op for en spændende verden af hi-fi lyd (understøttelse af ukomprimeret lyd via FLAC), Wi-Fi-forbindelse og apps.


Alle de nye Walkman-modeller er kompatible med musiktjenesten Music Unlimited (MU) fra Sony Entertainment Network (SEN), som giver dig let adgang til millioner af musiknumre2. Med et abonnement på Music Unlimited kan du overføre dine personlige spillelister og få adgang til et væld af radiokanaler direkte fra din Walkman, så du kan nyde en verden af musik, selv når du er offline.


Med Sonys nye Walkman-serie kan du også nemt overføre dit eget mediebibliotek. Walkman understøtter drag-and-drop-overførsel af musik, fotos, videoer, podcasts og spillelister fra iTunes (kun ikke-DRM indhold) eller Windows Explorer.


 Walkman S770BT-serien


 


Priser og tilgængelighed


De nye Walkman-serier er tilgængelige fra august 2012. Vejledende udsalgspriser er: • NWZ-E474 (8GB, fås i mange farver):  kr. 759,-
 • NWZ-E473K (8GB, inkl. højttalerdock):  kr. 829,-
 • NWZ-E574 (8GB):  kr. 979,-
 • NWZ-E575 (16GB):  kr. 1.129,-
 • NWZ-S774 (8GB, Bluetooth):  kr. 1.279,-
 • NWZ-F805 (16GB, Android):  kr. 1.950,-
 • NWZ-F806 (32GB, Android):  kr. 2.329,-

 Topmodel Walkman F800-serien med Android

Annonce