Forside Nyheder

Friske billeder af september-iPhone


 


Flere billeder og video af næste iPhone, og flere oplysninger om introduktionen. Mere og mere tyder på den september-lancering.


Forleden gik rygtet at næste iPhone ville komme til salg fredag d. 21. september. Oplysningerne dengang blev angivet at stamme fra en stor tilbehørsfabrikant i Hong Kong, der havde fået datoen af Apple via nogle dokumenter.


Nu bekræfter hjemmesiden iMore disse oplysninger, og fortæller at de har erfaret at Apple planlægger at afholde selve lanceringen på et event onsdag d. 12. september, formentlig kl. 19 dansk tid som sædvaneligt.


Udover den næste iPhone vil Apple angiveligt også benytte lejligheden til at lancere en ny iPad mini samt en ny udgave af iPod Nano.


Der er selvfølgelig fortsat tale om rygter, ingen ved noget med sikkerhed før Apple sender invitationerne ud.


Imellemtiden kan vi nyde de seneste video og fotos det der angiveligt er den næste iPhone. Der skulle ikke være tale om renderinger denne gang, men om fotos af friske reservedele sat sammen til en telefon.


 


 
    Fotos: 9to5Mac.com

Annonce